Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of D:\www\bunnomezclado.com\www\includes\common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of D:\www\bunnomezclado.com\www\includes\menu.inc).

Donateur worden

U kunt donateur worden van de Stichting Bunno Mezclado door minimaal 10 euro te schenken. Hogere bedragen zijn uiteraard van harte welkom. Bedrijven zijn van harte welkom als sponsor van bepaalde cd´s, of van de stichting als geheel. In overleg met de voorzitter kan een adequate vorm gevonden worden.

Bij een donatie van € 10,- ontvangt u als dank de cd ´Celos en el Amor’ (2012) van Junior Martir y Son Seis, een mooi voorbeeld van het soort muziek dat de stichting wil bevorderen. De cd bevat onder meer origineel uitgevoerde latin versies van liedjes van bekende pop- en soulmuzikanten.
Bij een donatie van € 25,- ontvangt u als dank naast genoemde cd ook de door de stichting gesubsidieerde cd ´Steelin´ pop´ van Enrico Garcia and the Mezclado Band, die uitgebracht is in 2016. De cd bevat een aantal klassieke popsongs, waarin op creatieve wijze Caribische ritmes zijn geïntegreerd, en waarbij zogenaamde steeldrums (metalen drums waarop een melodie wordt gespeeld) een belangrijke rol spelen
Bij een donatie van € 40,- ontvangt u als dank bovendien naast genoemde cd´s ook nog de cd in Westcoast stijl ´The Experience´ van The LSB Experience (2014), die middels crowd-funding is gerealiseerd, en waaraan de stichting ook een bijdrage heeft geleverd.
Alles inclusief verzendkosten!
Meer doneren mag natuurlijk ook!

Hoe word ik donateur?

Dat is eenvoudig. We vragen u twee dingen te doen:

  1. Stuur een bericht via de website of mail naar naar info@bunnomezclado.com met uw adres. We hebben dat laatste nodig om u de cd´s te kunnen toesturen. U kunt in uw mail ook wensen of verzoeken kenbaar maken
  2. Maak het door u gewenste bedrag over op rekeningnummer (IBAN) NL34INGB0003273546 ten name van de Stichting Bunno Mezclado.